baby 13 weken oud

   Baby weken oud    Hoeveel weken is je baby?    baby 13 weken oud

De groei en ontwikkeling van je baby met 13 weken

Hoofdstuk: Tandjes

› Tip voor mama
› Je baby is 13 weken oud

vorige <   mijn baby in week 13   > volgende

Tip voor mama

Slaapt je kindje al op zijn eigen kamer? Of voelt dat voor jou niet goed, bijvoorbeeld omdat je het zielig vindt? Of omdat je bang bent dat je hem niet hoort? Je bent een van de vele moeders met dat gevoel. Toch zou je het eens kunnen proberen. Wees gerust, als je kindje huilt, word je meteen wakker. Maar omdat je niet meer elk zuchtje en kraakje van je kindje hoort, slaap je beter. En nog een pluspunt: je seksleven kan er beter van worden. Vrijen met een slapend kindje naast je is immers niet echt ontspannend.

Je baby is 13 weken oud

baby 13 weken oud

Bij de meeste kindjes laten de tandjes nog maanden op zich wachten. Toch dient het eerste symptoom zich nu al aan: kwijlen. Niet een beetje, nee, de kraan staat echt wagenwijd open. Symptoom twee: op alles bijten. Daarvoor zijn speciale bijtringen verkrijgbaar, die de pijn van doorkomende tandjes een beetje verlichten. Mocht je kindje er erg veel last van hebben, dan kun je iets op zijn tandvlees smeren. Bekende middeltjes zijn Dentinox en Gengigel.

Wat is je ervaring met je baby deze week?

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Babyupdate ontvangen per e-mail?

Meld je aan voor de gratis babyupdate en ontvang wekelijks een e-mail met informatie over de week van jouw baby. Wetenswaardigheden over de groei van je kindje, borstvoeding en andere nuttige én leuke informatie zoals de maandelijkse winactie.

Volgende week: Week 14 Tijd voor jezelf

Schrijf je nu gratis in bij Kindje Klein

Vriendin worden van Kindje Klein! Meld je aan

Leuk om te lezen