Aanmelden bij KindjeKlein de leukste mamaclub

   Kindje Klein    Aanmelden bij KindjeKlein

Meld je aan en volg Debby

ikbenzwanger naamwijzer kindjeklein

Één account voor al je favoriete sites

Let op! Heb je al een account bij ikbenZwanger.com, NaamWijzer.nl of KindjeKlein.nl? Dan is registreren niet nodig. Je kunt met je e-mailadres en wachtwoord direct inloggen.

Over Kindje Klein

Kindje Klein is een hip en gezellig online magazine dat zich richt op vrouwen die mama zijn. Je kunt met elkaar praten in ons gezellige forum, onze bloggers en vloggers volgen en we bieden veel interessante informatie artikelen. Speciaal voor jou wetenswaardigheden over de groei van je kindje, verzorging en de voeding. Wil je geen enkele goede tip missen? Schrijf je in voor de babyupdate en ontvang onze wekelijkse informatie over jouw baby in je mailbox.

Mamabloggers gezocht!

We zoeken weer mama bloggers! Het bloggen gaat als volgt: je schrijft een persoonlijk verhaal en mailt het naar ons, het liefst elke 1 à 2 weken. Wij maken je blog geschikt voor plaatsing en plaatsen het op de site. Heb je interesse? Stuur ons een

Al vriendin van Kindje Klein?

Anderen lezen nu ook

Reflux bij je baby Reflux bij je baby

Reflux bij je baby
Wat zijn de kenmerken van reflux, hoe kan je het herkennen? Sommige baby’tjes geven veel meer melk terug na een voeding dan kleine mondjes melk. Soms gaat het gepaard met flink braken,

Hielprik wanneer en waarom Hielprik wanneer en waarom

Hielprik wanneer en waarom
De eerste week na de geboorte van je baby wordt de hielprik uitgevoerd. Met de hielprik kunnen diverse aandoeningen worden opgespoord. Hoe wordt de hielprik gedaan en wat is het doel?

Vliegen met je kleintje, een lange vlucht, hoe gaat dat? Vliegen met je kleintje, een lange vlucht, hoe gaat dat?

Vliegen met je kleintje, een lange vlucht, hoe gaat dat?
Blog: "Je kent dat wel. Heb je ein-de-lijk vakantie, zit je goed en wel in het vliegtuig, zie je een gezin met een of meerdere kinderen vlakbij jou in het vliegtuig plaatsnemen."

Borstvoeding en kwalen: Borstontsteking Borstvoeding en kwalen: Borstontsteking

Borstvoeding en kwalen: Borstontsteking
Een verstopte melkgang kan leiden tot een borstontsteking. Een borstontsteking kun je herkennen doordat je er echt ziek van bent en griepachtige symptomen hebt met koorts.

Papa kookt in de kraamweek blog Mamtonia Papa kookt in de kraamweek blog Mamtonia

Papa kookt in de kraamweek blog Mamtonia
Blog: "Ze vertelt al in geen dagen een echte maaltijd gegeten te hebben. Manlief heeft de afgelopen dagen pizza en fastfood meegenomen vanuit het werk."

Bestel nu Kinderkleding Online Bestel nu Kinderkleding Online

Bestel nu Kinderkleding Online
Op zoek naar hippe of stoere kinderkleding? Bekijk nu de leukste kinderkleding! ? Diverse merken ? Uitgebreide collectie ? Morgen in huis

Mama is jarig !? Mama is jarig !?

Mama is jarig !?
Blog: "Vandaag ben ik jarig. 38 jaar staat er nu op de teller. Volgens mij was ik vorige week ook al jarig geweest. Terwijl ik met slingers boven mijn hoofd aan tafel zit, waar Fien een heerli"

Leuk om te lezen