KindjeKlein Forum 2018 / 2019

Doe je mee met alle trotse mama's en vertel ons wat je allemaal meemaakt met je KindjeKlein! Lees dit voordat je begint met berichten te plaatsen!

Vertel!

Forum nieuwste berichten

  • Ik ben Chantal 31 jaar mama van 3, zoon van 10 dochter van 5 en een jongste dochter van 2,5.Ik werk parttime in de zorg( nachtdiensten 5 werken en 8 dagen vrij)Ik twijfel stiekem voor een 4e. Mijn man vind het wel best zo als het nu is, hij vind het druk genoeg en heeft geen zin meer om nachten uit zijn bed te gaan. Maar als ik het toch dolgraag zou willen dan wil hij dit voor mij doen.Dus ergens blijft er een stemmetje roepen om het weer te proberen, maar het andere stemmetje denkt straks over anderhalf jaar heb je weer alle vrijheid binnen de schooltijden, eindelijk! Lekker sporten, winkelen, afspreken met vriendinnen dat lijkt mij ook wel genieten en tot rust komen.Het is ook een soort van NU of NOOIT gevoel. Als ik het dan al wil dan nu want ik wil niet van de vrijheid proeven om het vervolgens weer in te moeten leveren.Het ene moment denk ik, ik moet superblij zijn met 3 gezonde kinderen wat mankeert mij?? En het andere moment komt toch dat stemmetje weer naar boven..rnZijn er nog meer moeders die deze twijfel hebben of hebben gehad?

Advertentie

Schrijf je nu gratis in bij Kindje Klein

Vriendin worden van Kindje Klein! Meld je aan

Leuk om te lezen

Anderen lezen nu ook

KindjeKlein Forum reglement KindjeKlein Forum reglement
Welkom op het gratis forum van KindjeKlein. Het doel is een leuk, gezellig en informatief forum. Daarom hebben we forumregels opgesteld.

Vriendin van Kindje Klein Vriendin van Kindje Klein
Forum van Kindje Klein met mamaclub voor jou! Doe je mee? We zitten hier allemaal in dezelfde periode van ons leven en delen nuttige en leuke informatie.