Vriendin van Kindje Klein

      Vriendin van Kindje Klein

Profiel van Louisa

forum kindje klein

Louisa   vriendin


Mijn naam is Louisa en ik ben 35 jaar oud. Na twee miskramen is mijn derde zwangerschap wel volbracht. Net voor kerst 2019 is mijn zoon geboren. In de blogs die ik schrijf combineer ik mijn interesse voor spiritualiteit met mijn nieuwe leven met een kersverse baby.

Lees de blogs geschreven door Louisa

Driemaal is scheepsrecht | een spirtuele zwangerschap

1. Driemaal is scheepsrecht | een spirtuele zwangerschap
Heb jij interesse in het spirituele? Denk je dat er meer is tussen hemel en aarde? Heb je het gevoel dat je al contact hebt met je kind in je buik? Zo ja… lees vooral verder.

Cadeautjes van gene zijde

2. Cadeautjes van gene zijde
Al sinds ik weet dat ik zwanger ben kijk ik uit de naar de eerste echo. Om zeker te weten dat de baby goed zit. Dat het niet weer een buitenbaarmoederlijke zwangerschap wordt.

Angst en Paniek loslaten en je lichaam helemaal vertrouwen

3. Angst en Paniek loslaten en je lichaam helemaal vertrouwen
Louisa vertelt over haar gevoelens met 7 weken zwangerschap en over paniek loslaten. Als je eenmaal een miskraam hebt meegemaakt, is het zo moeilijk om je lichaam helemaal te vertrouwen

De 7 weken echo met hartjes

4. De 7 weken echo met hartjes
Tekenen blijven komen met een mooie boodschap. De 7 weken echo was voor ons enorm spannend. Ik was enorm zenuwachtig, want deze echo zou ons echt vertellen hoe het ervoor stond.

Omgaan met emoties en angsten tijdens de zwangerschap

5. Omgaan met emoties en angsten tijdens de zwangerschap
Ik vind het verschrikkelijk dat ik me nu zo voel en dat ik zo gestrest, angstig, verdrietig en boos ben. Ik hoop dat ik snel hulp vind, om te leren om te gaan met depressie.

Oud zeer, emoties en angsten tijdens de zwangerschap

6. Oud zeer, emoties en angsten tijdens de zwangerschap
Een zwangerschap is het begin van iets nieuws. Angsten zoals kan ik het wel aan en oud zeer van vroeger komen tijdens de zwangerschap boven en dit is een mooi moment om ze op te ruimen.

Fat shaming tijdens je zwangerschap - Overgewicht en zwanger

7. Fat shaming tijdens je zwangerschap - Overgewicht en zwanger
Er zijn mensen die oordelen en die daadwerkelijk geloven dat zwangeren met overgewicht zullen afvallen door hen zich rot te laten voelen. Rot voelen zorgt er juist voor dat ik ga eten.

Hulp van meerdere kanten - de kracht van positief denken

8. Hulp van meerdere kanten - de kracht van positief denken
Juist in zwangerschap is de kracht van positief denken zo belangrijk. Je valt snel terug op al je onzekerheden en hormonale schommelingen. Je kunt je gedachten naar je eigen hand zetten

Koopstress babyuitzet

9. Koopstress babyuitzet
Momenteel ben ik in de zeventiende week van mijn zwangerschap. Tijd om alle babyuitzet aankopen te doen. Maar... waar moet ik beginnen? Hoe weet ik wat ik nodig heb?

 Extreme vermoeidheid oplossing groene smoothies

10. Extreme vermoeidheid oplossing groene smoothies
Vorige week had ik extreme vermoeidheid. Ik kon serieus wel de hele dag liggen slapen. Zo moe was ik. Om uit die cirkel te stappen heb ik groene smoothies gedronken. Dat hielp.

De onverwachte gender reveal - mijn moeder wist het geslacht

11. De onverwachte gender reveal - mijn moeder wist het geslacht
We hadden de gender reveal al helemaal gepland. Althans, mijn moeder en schoonmoeder hadden die gepland. Zij zouden ook als eerste te weten komen wat het geslacht is van onze baby...

Ik voelde de baby opeens veel minder - verloskundige bellen

12. Ik voelde de baby opeens veel minder - verloskundige bellen
Sinds week 19 voelde ik de baby vrij veel. Maar sinds twee dagen voelde ik de baby opeens veel minder. Ondanks dat ik er niet over wilde stressen, wilde ik toch zeker weten...

Zaken tijdens de zwangerschap op een spirituele manier benad

13. Zaken tijdens de zwangerschap op een spirituele manier benad
Spiritualiteit is verweven in mijn leven. Zo heb ik veel gehad aan mijn intuitie tijdens mijn zwangerschap. Als je niet van zweverigheid houdt… lees dit niet.

Veranderingen in mijn leven tijdens de zwangerschap

14. Veranderingen in mijn leven tijdens de zwangerschap
Wat er allemaal is veranderd sinds ik zwanger ben? Dat is eigenlijk wel een hele hoop. Niet alleen is mijn lichaam veranderd, maar ook mijn innerlijk en mijn uiterlijke leven.

Bijzonder contact met de ziel van ons kleintje

15. Bijzonder contact met de ziel van ons kleintje
Elke keer als ik mij zorgen maakte over mijn kindje die ik een tijdje niet had gevoeld, voelde ik plots een schopje. Op een gegeven moment werd ik mij daar bewust van en begon ik in ged

Kwaaltjes in het derde trimester - blog Louisa

16. Kwaaltjes in het derde trimester - blog Louisa
Voor mij was het 2e trimester echt een fijne periode en ik hoopte dat het zou aanhouden tot ver in mijn derde trimester. Maar helaas, no such luck. Er komen elke dag meer kwaaltjes bij.

Boodschap aan toekomstige ouders

17. Boodschap aan toekomstige ouders
Enkele weken geleden heb ik een blog geschreven waarin ik vertelde contact te hebben gehad met de gids van mijn zoon. Ook zou ik nog een boodschap door krijgen. Vandaag wil ik dit delen

Ik denk dat mijn hersenen officieel met pensioen zijn

18. Ik denk dat mijn hersenen officieel met pensioen zijn
Tja, mijn slaapgebrek is echt een probleem geworden. Nog steeds word ik s nachts wakker om 3 of 4 uur. Mijn buik is plotseling veel groter geworden. Hij steekt nu echt enorm uit.

Het leed dat zwangerschapsverlof heet

19. Het leed dat zwangerschapsverlof heet
Voordat ik stopte met werken keek ik uit naar het zwangerschapsverlof. Volgens mijn vriend heb ik vakantie, maar zelf vind ik dat helemaal niet. Nu ben ik druk met wassen voor de baby.

Wel of geen zwangerschapsvergiftiging?

20. Wel of geen zwangerschapsvergiftiging?
Ik had gelezen over zwangerschapsvergiftiging en ik wist dat dit daar symptomen van zijn. Bovendien heb ik nooit hoofdpijn. Daarom heb ik besloten om naar het ziekenhuis te bellen.

Wel of geen zwangerschapsvergiftiging? Deel 2

21. Wel of geen zwangerschapsvergiftiging? Deel 2
Twee dagen na het nieuws moest ik terugkomen in het ziekenhuis om dezelfde testen opnieuw te doen. Eerst een half uur aan de monitor, en mijn urine laten controleren op eiwitten.

Natuurlijke bevalling - Besef dat het zonder pijn kan

22. Natuurlijke bevalling - Besef dat het zonder pijn kan
Ik zie mijn bevalling als een natuurlijk proces, wat vrouwen al eeuwenlang doen. Een bevalling kan best minder pijnlijk zijn, als je jezelf open kan stellen voor krachten.

Plotselinge opname in het ziekenhuis

23. Plotselinge opname in het ziekenhuis
Inmiddels ben ik nu 39 weken zwanger. Afgelopen zondag werd ik wakker met de gedachte: er is iets met mijn kind. Ondanks dat ik de baby gewoon bleef voelen en er niks aan de hand leek..

Eindelijk kennis maken met mijn zoon

24. Eindelijk kennis maken met mijn zoon
Inmiddels ben ik al iets langer dan een week een moeder. Tijd om te schrijven hoe het allemaal gegaan is. Ik moest ingeleid worden en was overgeleverd aan weeenopwekkers.

De eerste kraamdagen in het ziekenhuis

25. De eerste kraamdagen in het ziekenhuis
Na de keizersnee moest ik drie dagen in het ziekenhuis blijven. Ik vond het wel prettig, je hebt toch dag en nacht iemand die je kan roepen als je vragen hebt.

Kerst en oud en nieuw met een newborn vieren

26. Kerst en oud en nieuw met een newborn vieren
23 december mochten wij naar huis met onze pasgeboren baby. We waren van plan om Kerstmis te vieren in de kraamweek. Omdat onze baby net geboren was, hebben we de plannen gewijzigd.

Baby leren slapen

27. Baby leren slapen
Uit wanhoop ben ik op zoek gegaan naar hulp met onze baby die 's nachts gewoon echt niet wilde slapen. Ik heb contact gezocht met iemand die zich de kinderfluisteraar noemt.

Iedereen is ziek - hebben we het coronavirus?

28. Iedereen is ziek - hebben we het coronavirus?
Het coronavirus. Helaas kan ik er ook over meepraten. Of we echt het coronavirus hebben kan ik nog niet zeggen. Ons zoontje is zonder ons met oma naar het ziekenhuis gebracht.

Laat een berichtje achter voor Louisa

Schrijf je nu gratis in bij Kindje Klein

Vriendin worden van Kindje Klein! Meld je aan