Vriendin van Kindje Klein

      Vriendin van Kindje Klein

Profiel van Ana

forum kindje klein

Ana   vriendin


Lieve Mama, Lieve Lezer, Lieve Friend, One of the Greatest honors on earth, to carry a tiny human being with eternal value and worth. Nooit zal ik vergeten dat ik droomde en God echt zei: Het kostbaarste wat je ooit vast zult houden is de hand van een kindje. Helaas is die weg daar naar toe soms zo hobbelig en Zo Devastating! I Know! Maar Cheer up Mama, Cheer Up Friend! There is a God who changed water into wine en Hij zal bij jou en je (baby)wens zijn! Ik ben Ana, mama van 2 boys en 1 meisje en getrouwd met mijn Caribbean Husband, who is my strong Hero and Best Friend. Ik heb al sinds dat ik klein was een GROTE Kinderwens en ik zou niets liever willen dan een gezin met 12 kinderen! :-) Mijn man wil graag plannen. Ik zeg daar hebben we 9 maanden de tijd voor! Hij vraagt of ik hem om wil brengen, ik zeg dat ik dacht dat mannen van voetbal hielden en dat ik hem graag een elftal zou willen geven. Ik ben nu 37 en ik weet niet hoe de klok voor mij slaat. Maar ik hoop met heel mijn hart dat hij stil voor mij staat. Dat ik double mag ervaren voor de trouble uit het verleden... Maar concentreren we nu op het heden! Op deze dag... ondertussen kan ik stiekem niet wachten tot ik weer een babytje in mijn buik voelen mag.

Lees de blogs geschreven door Ana

Zo kwetsbaar - so vulnerable - ben je met een kinderwens

1. Zo kwetsbaar - so vulnerable - ben je met een kinderwens
Het is net alsof je met je hart en al je hoop op schoot zit… En dan komt er een olifant de kamer binnen die in een keer die hoop, dat verlangen, die wens, kapot stampt.

Thank You Jesus - Wat een cadeau

2. Thank You Jesus - Wat een cadeau
Ik durf NIET te kijken… en ik kijk stiekem toch. Er is een ieniemienie klein licht streepje zichtbaar. Toch? Of toch niet? Oh Heer Help! Ik zie een streepje! Ik zie hem!

Daddy Knows, er komt een BRUSJE

3. Daddy Knows, er komt een BRUSJE
Does Daddy know?, vraagt mijn lieve 8 jarige vorige week in de boekenwinkel. Ik was eigenlijk op zoek naar een cadeautje voor een collega… Waar kwam hun idee opeens vandaan?

Miracles Take Time en een Hawai cavia meisje

4. Miracles Take Time en een Hawai cavia meisje
Geduld… Pfff… Wikipedia zegt over geduld dat dit woord wordt gebruikt om het vermogen ergens op te kunnen wachten mee aan te geven. Geduld geldt als een deugd.

Glory Glory Glory ... of toch een miskraam?

5. Glory Glory Glory ... of toch een miskraam?
Ik weet niet waar te beginnen, wat een rare week. De blog van vorige week doorlezend denk ik, wat een voorbereiding voor de week die volgde. Ik maakte een foto van de snoepjes schaal.

M en Ms Misselijkheid en Moeheid

6. M en Ms Misselijkheid en Moeheid
Ik ben Kots Misselijk en Moe! De Hele Dag! De hele week! Elke Dag! Ik kan me niet herinneren dat dit bij de laatste ook zo was… Paniek breekt uit als ik denk dat ik op vakantie moet.

Genieten in het bos en week 12 is aangebroken

7. Genieten in het bos en week 12 is aangebroken
De ochtendmisselijkheid lijkt aan de ochtend horizon te verdwijnen en dat maakt het leven, over all, een stuk easier! Eigenlijk ben ik alleen nog maar misselijk als ik teveel heb gedaan

Een Boterham met kaas en ei maakt BLIJ

8. Een Boterham met kaas en ei maakt BLIJ
Het is midden in de nacht, net 2 uur geweest en ik betrap mezelf erop dat ik een boterham sta te smeren en met plakjes kaas sta te beleggen en dat ik er dan nog een gekookt ei op doe.

A mighty mouse, a tiny mouse en een koe

9. A mighty mouse, a tiny mouse en een koe
Sinds onze kleine tweejarige geboren is noemt mijn man hem Mighty Mouse. Nu we eindelijk de 12 weken grens voorbij zijn, mogen we aankondigen dat we een Tiny Mouse verwachten.

Thank You Jesus for IND, the new baby, my friend and family

10. Thank You Jesus for IND, the new baby, my friend and family
Ons dossier is afgehandeld bij IND en mijn man geen visum heeft gekregen. Ik moet naar de tandarts en heb geen tijd om het echt tot me door te laten dringen. Maar schrik ervan…

Mom guilt | Moeder schuldgevoelens

11. Mom guilt | Moeder schuldgevoelens
Ze vraagt me wanneer ik voor het laatst echt wat voor mezelf heb gedaan, helemaal voor mij alleen? Ze vertelt hoe ze haar man en twee zoontjes thuislaat om alleen boodschappen te doen.

Happy Tag der Schwangere lieve mama en een heel klein liefje

12. Happy Tag der Schwangere lieve mama en een heel klein liefje
De 20 weken Echo! EINDELIJK! De Grote Dag dat ik naar de 20 weken echo mag! Zenuwslopend tegelijkertijd. Wat nu als ze iets vinden? Is alles wel goed met de baby? Wat wordt het?

Boter kaas eieren en banaan

13. Boter kaas eieren en banaan
Oh wat hou ik van kinderen en oh wat zijn ze eerlijk! Pijnlijk eerlijk soms! Maar oh wat hou ik ervan. Soms is eerlijk zijn in ons nadeel en stellen we ons kwetsbaar op.

Teddy Bear Daddy Bear

14. Teddy Bear Daddy Bear
Er is zoveel beweging in mijn baarmoeder, in mijn gezin, in de school waar ik mag werken, in ons dorp, in ons land, in onze keuken en deze morgen ook aan onze keukentafel.

De Zegen gaat verder dan Magie ooit kan

15. De Zegen gaat verder dan Magie ooit kan
Een vriendin vertelde me zo iets ontzettend moois. Na drie jongens verlangde ze naar een vierde kindje… het liefst een meisje… Ze raakte uiteindelijk zwanger en nu is haar meisje 1.

Suikertest in aantocht

16. Suikertest in aantocht
Kleine Baby, IK HOU VAN JOU. Het is nu herfst, maar bij jou is het 37 graden en jij voelt nog niets van de kou. Mama maakt zich soms zorgen om jou, als ik je even niet voel bewegen.

Onbreekbaar Ontbreken Gebroken Onverwoestbaar

17. Onbreekbaar Ontbreken Gebroken Onverwoestbaar
Ik wil zo graag beginnen deze week met een waargebeurd verhaal(tje). Toen we net in Nederland aan waren gekomen, we nog geen (t)huis hadden en ons thuis mochten vinden op een camping.

Heerlijk rond en gezond - De suikertest voor zwangeren

18. Heerlijk rond en gezond - De suikertest voor zwangeren
De uitslag van de suikertest is binnen, belt de verloskundige nog even net voor het weekend begint. Ik dacht dan kun je rustig het weekend in gaan. Ik luister...

I am here en ik vergeet jou nooit meer

19. I am here en ik vergeet jou nooit meer
Onze 2 jarige heeft een Beer. En beer heet Beer. Beer had eerst een slaapmuts en muziekje in zijn buik. Maar omdat ik niet wist dat ik het muziekdoosje uit Beer kon halen...

Koekje van eigen deeg en wat ezeltje van geboorte meekreeg

20. Koekje van eigen deeg en wat ezeltje van geboorte meekreeg
Gingen we de vorige keer alleen nog voor een standaard geboortekaartje met een paar aanpassingen, deze keer wilden we heel graag een ezeltje op ons kaartje en weliswaar hetzelfde ezel.

Earth has NO sorrow that Heaven cannot Heal

21. Earth has NO sorrow that Heaven cannot Heal
Nog twee weekjes, dan mag ik met zwangerschapsverlof. Met gemengde gevoelens, omdat ik de kinderen op school zo zeer ga missen, kijk ik er tegelijkertijd ook echt naar uit.

Lanterfanten tijd voor elke (hoog) zwangere meid

22. Lanterfanten tijd voor elke (hoog) zwangere meid
WEG met dat MOETEN gevoel. Zo vaak laat ik me drijven, over mijn grenzen heengaan, vooral ik over mijn eigen. Ze misschien wel aangeven, maar ze vervolgens niet bewaken.

Een wasknijper zonder veer

23. Een wasknijper zonder veer
Als ik kijk naar de twee losse wasknijper delen en de veer die eruit is, dan is er geen kracht om iets te bereiken, in dit geval om de was op te hangen. Maar als het gaat om de liefde.

Sing your heart out

24. Sing your heart out
Als jij het even niet meer weet, is Hij het die jou niet vergeet, Als jij het even niet meer weet, dan is Hij daar. Ik zie mezelf nog zitten, op de grond met ons kleintje in mijn armen

Moederscha(a)p

25. Moederscha(a)p
Ik zag haar in de wei, helemaal alleen, in een slootje, ze keek niet blij, haar vacht was mottig, vol met modder en ze modderde maar wat aan, ze had geen kracht meer op om te staan.

Die Busi-Burste - je tepels masseren borstvoeding geven

26. Die Busi-Burste - je tepels masseren borstvoeding geven
JA, ik wil graag borstvoeding geven, ik vind het zo een mooi en natuurlijk iets, ik verlang ernaar. Na de bevalling echter, dacht ik oprecht: Waar ben ik aan begonnen? Waarom?

Het is zo moeilijk om te wachten op mijn POPCORN

27. Het is zo moeilijk om te wachten op mijn POPCORN
Onze tweejarige is zo grappig! Daar stond mijn kleintje, trok het douchegordijn open, en wees op mijn dikke buik en belly button (mijn navel). Open the door Mommy, zei hij.

Het feest kan beginnen - De bevalling deel 1

28. Het feest kan beginnen - De bevalling deel 1
Hoe voelen weeen ook alweer? Is dit nu een wee? De hele week was ik ermee bezig en NU is het zover. Volgens mij komen ze elk uur terug, zeg ik tegen hubby. Die ziet dat het menens is.

Het is jouw feestje | De Bevalling deel 2

29. Het is jouw feestje | De Bevalling deel 2
Wij hadden vrij baan en kwamen heerlijk bij het ziekenhuis aan. Ik genoot van de nachtwandeling vanaf de parkeerplek naar de nachtingang, ook al moest ik bibberen van de kou.

Lets go Home - Sneeuwvlokje

30. Lets go Home - Sneeuwvlokje
Oh wat doet een Keizersnede pijn! Zo'n pijn! Ik was het helemaal vergeten! Ik hoor mezelf maar klagen over mijn rechter flank. En toch in mijn bed, ik moet zo vaak en zo veel lachen.

No limits - De kraamweek

31. No limits - De kraamweek
Wie zegt dat een kraamweek maar een week is of mag of hoeft te zijn? Ik stem voor een kraam maand! En kraamweken! Ik zit heerlijk de komende 6 weken op mijn roze wolk en blijf daar.

Kom maar lief klein schatje, we gaan vandaag heerlijk in bad

32. Kom maar lief klein schatje, we gaan vandaag heerlijk in bad
Ik geniet als ik ons kleine meisje zie genieten. Oh en dat doet ze, met heel haar wezentje, met heel haar kleine hartje, oh wat hou ik toch van dit dotje, van dit kleine schatje.

Kindje Klein ik zal voor altijd jouw mama zijn

33. Kindje Klein ik zal voor altijd jouw mama zijn
Het is vandaag exact een jaar geleden dat ik mocht ervaren… dat het echt is… en dat ik in verwachting was. Het was tevens mijn eerste blog wat ik mocht schrijven.

Mama, wil je de baby teruggeven aan de dokter?

34. Mama, wil je de baby teruggeven aan de dokter?
Ik kijk om en kijk in de hele serieuze oogjes van mijn ondertussen 3 jarige zoontje. Mijn wenkbrauwen moeten zich ietwat gefronst hebben en hij vervolgt: Mommy, ik ben ook klein.

Bbb - best big brother

35. Bbb - best big brother
Zoon, jij bent de BBB! Best Big Brother, die een broertje of zusje (geboren en ongeboren) maar kan hebben. Jij zult puntjes op de i gaan zetten. Jouw hart voor gerechtigheid.

I can see clearly now the rain is gone

36. I can see clearly now the rain is gone
De jongens zetten hun kleine zusje een bril op toen de dame van de opticien even niet keek. Maar op heterdaad betrapt, want wij moesten zo hard lachen… en zij gelukkig ook.

Het geheim van ALLES

37. Het geheim van ALLES
Ana, zei de vrouw, Jij kan ALLES door Jezus Christus die jou kracht geeft! ALLES is inclusief alle drie je kinderen opvoeden, huisje verzorgen, man liefhebben en werken.

Het leven met een kleintje geeft zoveel plezier

38. Het leven met een kleintje geeft zoveel plezier
Geregeld zeg ik: Je moet nog wel even baby blijven voor mama hoor. Met haar grootste lach krijg ik dan een knuffeltje en ze groeit verder. Zo'n mooi meisje met haar baby donshaartjes.

Met stomheid geslagen

39. Met stomheid geslagen
Ik kreeg een SUPER SUPER SWEET invitation, een super super lieve uitnodiging, voor een babyshower. Er was alleen 1 probleempje. Ik had geen idee wie diegene was die me uitnodigde?

Mijn lieve beugelbek

40. Mijn lieve beugelbek
Lieve Beugelbek, je verklaart mama waarschijnlijk helemaal voor gek. Maar als jij pijn hebt, heb ik pijn. Ik kan niet altijd bij je zijn. Zelf heb ik nooit een beugel hoeven hebben.

Gezichtje volgekliederd

41. Gezichtje volgekliederd
Heel even ben ik naar boven gelopen om de opgevouwen en gestreken was weg te ruimen. Alle drie heb ik ze even in de woonkamer alleen gelaten om boven de was te doen.

Yell and tell - Schreeuw en vertel het onmiddellijk

42. Yell and tell - Schreeuw en vertel het onmiddellijk
Mijn hart breekt vandaag, door een hele simpele vraag: Mag ik van school wegrennen mama als ze ons opeens komen vaccineren? Mag ik dan naar huis komen? Tranen lopen over mijn wangen.

Vroedvrouwtechniek en een reminder to keep

43. Vroedvrouwtechniek en een reminder to keep
Recent ben ik veranderd van werk of beter gezegd, heb ik nu echt een parttime baan in de nachtdienst. Een hele switch. Zonder kids. Toen ik werkte op school konden de kindjes mee...

Baby op bestelling - wat een gruwelijke gedachte kwelling

44. Baby op bestelling - wat een gruwelijke gedachte kwelling
Wat me nog het meest doet laten schrikken is dat ik de laatste tijd nergens meer van opkijk en dus ook bijna nergens meer van schrik. En toch voel ik me daar helemaal niet prettig bij.

Peuterende Peuter - De Snelheid van het leven

45. Peuterende Peuter - De Snelheid van het leven
Ben jij dan ook geboren mama? vraagt hij me nu heel verbaasd aankijkend, met zijn mooie donker bruine ogen en vol van verwondering. Ja lieverd, antwoord ik, oma is toch mijn moeder.

Achtendertig jaar en helemaal klaar met mijn overgewicht

46. Achtendertig jaar en helemaal klaar met mijn overgewicht
Zo ladies, het is een gegeven dat als het goed gaat met de ouders dat het goed gaat met de kinderen. Toch? Ik zit niet lekker in mijn vel en ik weet eigenlijk precies waar het aan ligt.

Als een aardvarken continu op zoek naar eten

47. Als een aardvarken continu op zoek naar eten
Als jij verandert Ana, zal je hele gezin veranderen. Ik weet nog goed dat ik op dat moment dacht, maar ik heb toch helemaal geen verandering nodig? Niets was minder waar, toen.

Dellerige Dikkie Dik

48. Dellerige Dikkie Dik
Heel vaak noem ik ons kleine meisje Mama’s Dikkie Dik, omdat ze super schattig is en super lief en super spekbeentjes heeft en heerlijk mollig is. Echt zo’n heerlijk baby baby.

Zie hoe de maan schijnt

49. Zie hoe de maan schijnt
Mijn ‘emmer’ liep over en ik besloot mijn kindje een jasje aan te doen en heerlijk mee naar buiten te nemen. EVEN weg, weg van alle anderen, weg van alle omstandigheden.

Mijn kleine poppenmoedertje

50. Mijn kleine poppenmoedertje
Ik heb een poppenmoedertje in huis. Een klein meisje van net 1 jaar. Van opa en oma kreeg ze haar eerste kleine houten poppenwagentje en daar is ze niet meer van weg te denken. Als je n

Er is een TIJD van komen er is een TIJD van gaan

51. Er is een TIJD van komen er is een TIJD van gaan
Wat doe je dan? Hoe huil je dan? Hoelang doet het zeer? Ik wist geen raad met mezelf, en voelde me zelfs schuldig, wilde me verontschuldigen bij mijn hubby, dat ik zo moest huilen.

Kleuterschool kindje

52. Kleuterschool kindje
Deze mama vindt er (nog) niets aan… ik moet huilen, maar zijn nieuwsgierigheid wint het. Hij zit keurig op zijn stoeltje met zijn naam. Keurig zwaaien we terwijl ik de gang uitloop.

Laat een berichtje achter voor Ana

Schrijf je nu in bij Kindje Klein

Vriendin worden van Kindje Klein! Meld je aan

Gerelateerde artikelen