Groente uit een potje gezond?

   Baby    Groente uit een potje gezond?

Groente uit een potje?

Kinderen hebben energie voor tien. Deze energie moet ook weer aangevuld worden. Daarom is het heel belangrijk dat ze gezond eten. Het lijkt steeds meer een uitdaging om een gezonde en voedzame maaltijd op tafel te zetten. Gelukkig zijn hier genoeg oplossingen voor. Het is volgens HAK een fabel dat diepvries groeten en groenten uit een potje minder gezond zijn of zelfs ongezond zouden zijn.

Zit er in pot- of blikgroenten evenveel vitamines als in vers? (uitleg van Kindje Klein)

Ja, dat wordt wel gezegd. Het nadeel van pot- of blikgroenten is dat het vaak veel zout en suiker bevat. Spoel daarom blikgroenten altijd voor gebruik af in en vergiet. Voor wie makkelijk wil doen, is diepvriesgroenten een goed alternatief voor vers.

Lees nuttige informatie over Vitamines en mineralen.

Schrijf je nu gratis in bij Kindje Klein

Vriendin worden van Kindje Klein! Meld je aan

Anderen lezen nu ook

Waarom vinden we schommelen zo leuk? - Genieten in hangmat Waarom vinden we schommelen zo leuk? - Genieten in hangmat

Waarom vinden we schommelen zo leuk? - Genieten in hangmat
Kijk maar eens naar iemand die aan het schommelen is, meestal kijkt die persoon gelukkig en blij. Hoe komt dat? Wist je dat schommelen een heerlijk rustgevende werking heeft op je baby?

Spraakontwikkeling bij je baby Spraakontwikkeling bij je baby

Spraakontwikkeling bij je baby
Brabbelt je kindje er al vrolijk op los? Heb je je baby toch al duidelijk mama of papa horen zeggen, maar is het bij die ene keer gebleven? Geen zorgen, het hoort er allemaal bij!

Slaap kindje slaap Slaap kindje slaap

Slaap kindje slaap
Blog: "We hebben alle tips omtrent doorslapen van je baby die we online vonden uitgeprobeerd en deze wil ik met jullie delen en onze ervaring meegeven."

Niet te foppen met fopspeen - speentje afleren met 2 jaar Niet te foppen met fopspeen - speentje afleren met 2 jaar

Niet te foppen met fopspeen - speentje afleren met 2 jaar
Blog: "Quintin is inmiddels al ruim twee jaar. Hij heeft nog steeds een fopspeen die hij meer of minder gebruikt. Stille hoop is dat hij er vanaf is voor zijn derde jaar."

Hoe lang blijf je borstvoeding geven? Hoe lang blijf je borstvoeding geven?

Hoe lang blijf je borstvoeding geven?
Blog: "Nee, ik stop nog niet met borstvoeding geven. Hoe lang geven zoogdieren hun kind borstvoeding? Wat is de richtlijn hoe lang je het beste borstvoeding kan geven? Hoeveel jaar?"

De eerste babyhapjes De eerste babyhapjes

De eerste babyhapjes
Blog: "Ja, het vaste voedsel avontuur is begonnen. Het eerste avontuur was wortel. Dat was een echte no go. De wortel werd nog sneller uit het babylijfje geprojecteerd dan het erin ging."

Moe moeder moest Moe moeder moest

Moe moeder moest
Blog: "Is het je weleens opgevallen hoeveel woorden er met moe beginnen? En hoe toepasselijk ze allemaal zijn bij het onderwerp van moeder zijn? Hang je nu ook moe op de bank?"

Je reactie op Groente uit een potje gezond?

Alleen op de knop 'Bericht plaatsen' klikken als je zelf de volledige inhoud hebt geschreven en akkoord gaat met de richtlijnen.

Leuk om te lezen