Vriendin van Kindje Klein

      Vriendin van Kindje Klein

Profiel van LucieJane

forum kindje klein

LucieJane   vriendin


   •   7 blogs geschreven

Ik ben mama van een prachtig mooi meisje! Daarnaast ben ik fotografe. Ik ben een Tsjech in hart en nieren maar taal is écht mijn ding. Schrijven vind ik prachtig en als anderen zich in mijn gedachten kunnen vinden inclusief e

Kinderen van LucieJane

baby

Jane dochter van LucieJane is geboren op

Lees de blogs geschreven door LucieJane

Daar zijn wij dan

1. Daar zijn wij dan
Ik hield al een online blog bij, maar via deze weg op KindjeKlein.nl, een site voor moeders, leek het mij toch leuker. Wat her- en erkenning is voor anderen allicht fijn.

Het leed dat prikjes heet

2. Het leed dat prikjes heet
Ja vaccineren dus. Vorige week donderdag kreeg Jane haar eerste prikken. Zij was zich van geen kwaad bewust. Ik wel. Het arme meisje schrok en begon te huilen. Ik brulde ongegeneerd mee

Onzekerheid is niet nodig - jij bent mooi, in elke vorm

3. Onzekerheid is niet nodig - jij bent mooi, in elke vorm
Het zoeken naar jezelf is zeker na de bevalling enigszins anders. Stop alsjeblieft met jezelf naar beneden te halen. JIJ daar bent een freaking mooi mens! Met al jouw plus en minpuntjes

Attachment parenting - het is een begrip

4. Attachment parenting - het is een begrip
Gehecht ouderschap is een opvoedingsfilosofie die methoden voorstelt die de hechting van ouder en kind bevorderen, niet alleen door maximale empathie en reactie van de ouders.

Lief mooi mens deze brief is voor jou

5. Lief mooi mens deze brief is voor jou
De wereld zoals wij kenden, wordt nooit meer hetzelfde. Zo zwaar als dat klinkt, is het niet. Mooi mens, durf eindelijk eens echt naar jezelf te kijken. Wat is nu echt belangrijk?

Wat wil ik mijn dochter meegeven?

6. Wat wil ik mijn dochter meegeven?
Wat wil ik mijn dochter meegeven die zich een rap tempo aan het ontwikkelen is tot een eigen mensje? In een wereld waarin mensen nu schreeuwen dat eenheid de enige oplossing is.

Superwoman

7. Superwoman
Het lichaam van een vrouw kan een hoop hebben. Ik ben de afgelopen 7 maanden niet echt bezig geweest met hoe de boel nou daadwerkelijk in vorm zou vallen.

Laat een berichtje achter voor LucieJane

Gerelateerde artikelen